top of page

Allt du behöver inom bygg och el

Hos oss får du hjälp med allt från små ombyggnationer till rejäla tillbyggnationer, nybyggnationer och kompletta entreprenader. Vi samarbetar med de bästa underentreprenörerna för att garantera ett fantastiskt slutresultat.

Nybyggnad

Funderar du på att bygga nytt?

Ska du bygga en helt ny villa eller kanske nytt fritidshus på morfars gamla avstyckning? Vi på Küllers Bygg hjälper dig med nybyggnationen och utför ditt byggprojekt med trygghet och säkerhet hela vägen från plan till nyckelfärdigt hem. Vi lämnar gärna referenser.


När man utför en nybyggnation finns många aspekter och frågor att ta ställning till längs vägen. Vi hjälper dig med allt från nödvändiga handlingar till ritningar och konsultation för att garantera ett så bra slutresultat som möjligt. Våra skickliga hantverkare levererar fantastisk service och kompetens hela vägen, så att du kan känna dig trygg i processen.

Image by Hauke Irrgang
tillbyggnad.jpg

Tillbyggnad

Behöver du bygga till?

Küllers Bygg AB hjälper dig med tillbyggnaden på din villa, ditt fritidshus, lokal eller flerbostadshus. Oavsett om det gäller en farstu, altan, balkong, inglasade uterum, ramper eller takkupor ser vi till att utrymmet blir det du tänkt dig. Kom ihåg att hur mycket du får bygga ut beror på byggrätten. Du kan kolla upp detta i rådande detaljplan eller områdesbestämmelser. Om du redan har utnyttjat din byggrätt fullt ut, kan en Attefallsbyggnad eller friggebod lösa dina problem. En Attefallsbyggnad kan användas till olika ändamål och kan göra underverk för trångboddhet i både nya och äldre hus.

Ombyggnad

Ombyggnad i Norrtälje och Roslagen

Vill du bygga om huset? Ombyggnad av ett hus kan handla om att ändra planlösningen, utöka boyta, byta fasad eller göra en värdehöjande upprustning. Vi hjälper dig från planering till nyckelfärdigt hem. Küllers Bygg utför alla typer av ombyggnationer, både för privatpersoner och för företag. Vi utför både tillbyggnationen och ser till att alla elinstallationer görs på rätt sätt och är anpassade till det utrymmet ska användas till. Vi ger råd och skaffar material, ritningar och nödvändiga handlingar.
Vi ser till att din ombyggnad blir färdig i rätt tid, med rätt kvalitet och rätt pris.

White Paint
badrum1.jpeg

Badrumsrenovering

Renovera badrummet

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Norrtälje och Roslagen. Oavsett vilken typ av badrum du är ute efter, eller om det gäller ett gammalt hus eller en lägenhet, hjälper våra snickare dig att få drömbadrummet. Tillsammans med våra kunder hittar vi lösningar som både passar in i miljön och som faller kunden i smaken. Vi kan ge tips, råd och konsultation när det behövs.
Om du vill ha referenser eller fråga oss om badrumsrenoveringar svarar vi gärna på frågor!

Renovera köket

Kösrenovering i Roslagen

Att renovera köket behöver inte vara komplicerat eller jobbigt. Vi levererar en komplett tjänst där samtliga material ingår och samordnar alla nödvändiga hantverkare oavsett om det gäller plattsättning, måleri, snickeri, VVS eller andra delar som krävs för att färdigställa drömköket. Kontakta oss och berätta om dina planer och hur ditt drömkök ser ut så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen för dig. Vi är specialister på vårt område och ser till att leverera ett fantastiskt slutresultat.
Kontakta oss för konsultation och frågor om pris och tidtabell.

Image by Christian Mackie
chris-barbalis-OavkaTBcT-0-unsplash.jpg

Terrass, uteplats eller altan

Skräddarsydd för dig

Terrassen, uteplatsen eller altanen blir som ett extra rum under årets varma månader. Uteplatsen är perfekt för umgänge och middagar och ger extra njutning under sommaren. När uteplatsen ska planeras finns det mycket att ta ställning till. Material, nivåskillnader, storlek, tak eller inte, staket, pergola… Kanske ska altanen ha integrerad belysning eller ett utekök? Oavsett vad du har för ambitioner med din altan kan vi hjälpa dig. Vi bygger allt från den enkla träaltanen till etagetrallar. Vi kan även bygga om och förbättra befintliga altaner och terrasser.
Hör av dig så berättar vi mer!

Elinstallation

Trygg, säker elinstallation

Du vet väl om att alla fasta elinstallationer behöver utföras av en behörig elinstallatör. Vi på Küllers Bygg och El utför säkra elinstallationer för alla typer av uppdrag. I vårt arbete stöter vi ofta på felaktiga installationer som kan leda till mycket farliga och till och med livshotande situationer. Vi fixar allt från eldragning och elinstallation vid renoveringar och ombyggnader till nyinstallationer och mer akuta åtgärder. När du bokar en elinstallation via oss får du samtidigt en behörig elinstallatör med kunskap och erfarenhet om rådande regler, lagar och förordningar som rör elinstallation.
Hör av dig för offert!

Image by Luis Felipe Lins
Tjänster: Tjänster
bottom of page